top of page

Yhteisötyötila on muutakin kuin pelkkä työpiste – CoSpace mahdollistaa yritysten välisen yhteistyön!

Etätyö on yleistynyt ja tullut jäädäkseen. Tästä huolimatta paras tapa löytää uusia kumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia on olla siellä missä muutkin ovat. Yhteisötyötila yhdistettynä yhteistyömahdollisuuksiin ja hyvään palveluun on ollut mahdollista Porvoon CoSpacessa jo muutaman vuoden ajan. CoSpace uudistuu tammikuussa 2023. Uudistuksen myötä CoSpace ottaa yritykset entistä paremmin huomioon.

Lue lisää muutoksesta, joka voi auttaa myös sinun yritystäsi!Mikä on CoSpace?

CoSpace on yhteisöllinen työtila tai coworking-tila joka sijaitsee Porvoon vanhan kaupungin kupeessa. CoSpace on alun perin rakennettu Lamor Corporationin ympärille ja tällä hetkellä noin 30 yritystä työskentelee viikoittain CoSpacesta käsin. Lisäksi on myös sellaisia yrityksiä, jotka käyttävät lähinnä kokoustiloja tai ostavat satunnaisesti päivälipun kertoo toimitusjohtaja Petter Larsen.Asiakkaan palveleminen ja energiatehokkuus edellä

CoSpace on tunnistanut yritysten tarpeita ja haluaa palvella yrityksiä entistä paremmin. Vanha tapa ei enää riitä vaan tarvitaan uutta lähestymistä ja räätälöintiä. Energiatehokkuus ja energian säästäminen puhututtaa tällä hetkellä paljon myös Suomessa. CoSpace haluaa yrityksenä olla vastuullinen ja säästää omalla toiminnallaan energiaa. Energiatehokkaan kiinteistön avulla säästämme energiaa ja sitä myöten myös luontoa kertoo Petter. Videolla Petter kertoo mikä muuttuu ja miten.
Asioiminen helpottuu ja palvelu monipuolistuu

CoSpace haluaa tarjota kaikille yrityksille helpon tavan hypätä mukaan CoSpacen toimintaan. Muutoksen myötä jäsenyydet ja hinnoittelut päivittyvät palvelemaan paremmin yritysten tarpeita. Myös palveluiden ja jäsenyyksien ostamisesta sekä tilojen varaamisesta tehdään yksinkertaista ja helppoa. Lisäksi yksi tärkeimmistä muutoksista asiakkaan näkökulmasta on respa-palvelu jonka myötä asiakas saa tarvittaessa myös henkilökohtaista palvelua. Asiakkaan kohtaaminen ja mahdolllisuus tarjota henkiläkohtaista palvelua on meille tärkeä asia kertoo Petter.Yhteisötyötila tarjoaa rahanarvoisia mahdollisuuksia

CoSpacen yksi tärkeimmistä tavoitteista on toimia vetovoimaisena kohtaamispaikkana yrityksille. Yrityksillä on mahdollista tehdä yhteistyötä ja hyötyä toisistaan. Petterin mukaan säännöllinen työskentely yhteisötyötilassa luo kohtaamisia, jotka ovat tuoneet monelle yritykselle uusia ja hyödyllisiä mahdollisuuksia.


Paras tapa edelleen luoda yhteistyömahdollisuuksia on olla siellä missä muutkin ja tavata ihmisiä livenä kertoo Petter.
Tapahtumat saavat jatkoa

Me haluamme, että täällä tapahtuu paljon. Tarkoituksenamme on jatkossa järjestää säännöllisesti yrityksille hyödyllisiä tapahtumia. Tapahtumien kautta saadaan pöhinää ja vetovoimaa enemmän ja enemmän myös tänne CoSpace:en kertoo Petter.
Lisätietoja uudistuksesta:

Toimitusjohtaja Petter Larsen p. +358400 969649


CoSpace uudistuu tammikuussa 2023. Seuraa kotisivuja. Kerromme vuodenvaihteessa lisää!

Comments


bottom of page