top of page
_DSC4201.jpg

Ansa Productionin Antti Kekäläinen ja Sami Suppola loivat harrastuksesta kasvavan yrityksen

UPLIFT ESITTÄÄ:

Ansa Productionin Antti Kekäläinen ja Sami Suppola loivat harrastuksesta kasvavan yrityksen

Antti Kekäläinen ja Sami Suppola perustivat vuonna 2014 yhteisen videotuotantoyhtiön Ansa Production Oy:n. Antti ja Sami tutustuivat toisiinsa koulussa, ja lähtivät kehittämään yritystä harrastuspohjalta. Nykyään he luotsaavat yritystä täysipäiväisesti ja tavoitteena on kasvattaa omaa tiimiä tulevaisuudessa työntekijöillä. Uudenmaan vuoden nuoriksi yrittäjiksi palkitut miehet motivoituvat tyytyväisistä asiakkaista ja oman yrityksen eteenpäin viemisestä. Luja tahto ja halu oppia on vienyt Ansa Productionin kasvun polulle.  

 

 

Miten yrittäjätarinanne on alkanut?

Meidän yrittäjätarina alkoi hieman tavallista poikkeavammalla tavalla. Perustimme yrityksemme vuonna 2014. Meillä ei tuolloin ollut alan koulutusta, ai aikaisempaa yrittäjäkokemusta, ei valmiita asiakassuhteita tai verkostoa ja elettiin muutenkin taloudellisesti kovaa vuotta. Me sitten päätimme kuitenkin perustaa markkinointia tekevän yrityksen pienelle paikkakunnalle. Joku voisi sanoa, että aika rohkea veto. Meillä oli kuitenkin luja tahto, halua oppia ja näkemys siitä, että meidän liikeidealle on kysyntää tulevaisuudessa yhä enemmän ja enemmän. Samanlainen arvomaailma ja yhteiset näkemykset siitä, miten menestyisimme, johdattivat suurimpienkin alkuhaasteiden yli ja ohjaavat meitä edelleen.

 

Mitkä ovat yrittäjyyden parhaat puolet?

Yrittäjyydessä parhaimpia puolia on vapaus tehdä asioita juuri niin kuin itse näkee ja kokee parhaaksi. Samalla se tuo myös ison vastuun. On mahtavaa nähdä oma kädenjälki ja se kun asiakkaat ovat aidosti tyytyväisiä. Parhaimpia puolia on myös todistaa se, kun oma yritys kasvaa pikkuhiljaa kohti haluttuja tavoitteita.

 

Miltä yrityksenne tulevaisuus näyttää?

Meidän yrityksen tulevaisuus näyttää kokonaisuutena hyvältä. Kasvu alalla on kovaa, mutta niin on kilpailukin. Meillä oli tavoitteena vuonna 2014 työllistää itsemme täyspäiväisesti ensimmäisen 3 vuoden aikana. Tähän tavoitteeseen pääsimme erittäin hyvin. Seuraavan 3 vuoden aikana meillä on tavoitteena työllistää ensin projektikohtaisesti ja myöhemmin palkata suoraan taloon ihmisiä. Tulevaisuudessa toimialan ja tekniikan hurja kehitys sekä kiristyvä kilpailutilanne luo omat haasteensa, mutta me olemme valmiita haasteisiin!

 

Miten innostaisitte uusia yrittäjiä?

Jos sinulla on erottuva ja hyvä liikeidea, niin rohkeasti kokeilemaan ja yrittämään vain! Kaikkea ei todellakaan tarvitse osata alussa. Erottuva tuote/palvelu, hyvä liiketoimintasuunnitelma alkuun sekä luja tahto oppia kaikessa riittää alkuun. Tänä päivänä yrittäjyyteen suhtaudutaan varmaan paremmin kuin koskaan Suomessa aikaisemmin. Myös erilaista mentorointia ja sparrausta on saatavilla eri yrittämisen osa-alueisiin runsaasti, joka auttaa toimialassa kuin toimialassa.

Yrityksen nimi: Ansa Production Oy

Perustamisvuosi: 2014

Toimiala: Videotuotanto

Uplift nostaa esiin yhteistyössä Uusimaan juttusarjan kanssa 30 ansioitunutta itäuusmaalaista yrittäjätarinaa kevään 2018 aikana. Uplift yrittäjäkilpailun finaali järjestetään Kulttuuritalo Grandissa 11.10.2018
bottom of page